0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

Nyt on perjantai 19:22Jäteasema on suljettu!

Lokakaivon tyhjennystilaus

lokapalvelut

Tällä lomakkeella voit tilata lokakaivon tyhjennyksen kotiin tai mökille.

Tilaukset tarkistetaan ja rekisteröidään yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilauksista, joissa ei pyydetä yhteydenottoa tai kohde on tuttu, ei lähtökohtaisesti oteta erikseen yhteyttä. Mikäli toivot yhteydenottoa, ilmoitathan siitä erikseen.

Tilatut lokakaivon tyhjennykset pyritään suorittamaan toivotun aikataulun mukaisesti, tieolosuhteet ja painorajoitukset huomioiden. Toivotun aikataulun mahdollistaa hyvissä ajoin tehty tilaus etenkin ruuhka-aikaan. Samalle ja seuraavalle arkipäivälle toivottuihin tilauksiin listätään normaalin työkustannuksen ja lietteenkäsittelyn lisäksi pikalähtölisä, joka on 40 € (sis. alv 24%).

 

Lokakaivon tyhjennykset kesällä:

Kesä on aktiivista kaivojen tyhjennyksen aikaa, joten pyrithän aina tilaamaan kaivon tyhjennyksen hyvissä ajoin. Suosittelemme täyttöhälyttimen hankkimista, mikäli käytössänne on pullokaivo (umpikaivo). Näin täysi kaivo ei pääse yllättämään yhtä helposti. Tarvittaessa tyhjennys voidaan ottaa myös reitille, jolloin tyhjennys tehdään automaattisesti vuosittain. Reittityhjennykset pyritään tekemään ruuhkahuippujen ulkopuolella, eli hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, juhannusta tai joulua.

Lokakaivon tyhjennykset talvella:

Talviaikaan on hyvä kolata lumesta polku kaivolle, ja merkitä kaivon sijainti kepillä tai lapiolla.
Jos kaivon kansi avataan etukäteen ennen tyhjennyspäivää, on hyvä laittaa kannen väliin esimerkiksi säkki ja kannen päälle lunta eristeeksi, jolloin kansi ei pääse jäätymään herkästi kiinni.

Mikäli tyhjennyskohde sijaitsee talviaikaan tai ajotien sateissa pehmenemisen vuoksi haastavassa paikassa, tulee tyhjennys pyrkiä ensisijaisesti ajoittamaan tämän mukaan sopivaan vuodenaikaan.

Mikäli kaivolle on esteetön pääsy läpi päivän, ei paikalla tarvitse varautua olemaan tyhjennyksen tullessa.

Lisätietoja voi tiedustella 020 710 9750 tai sähköpostilla erkkisalminen@erkkisalminen.fi.

 

Tee tilaus