0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

Nyt on lauantai 12:36Jäteasema on suljettu!

Lokakaivojen tyhjennykset, viemärihuolto ja kuvaukset

Lokakaivon tyhjennystilaus Erkki Salminen

Lokakaivojen tyhjennykset voi tilata ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun soittaen, sähköpostilla tai tyhjennystilaus lomakkeella:


Tyhjennystilaus

 

 

Kaivoja tyhjennetään arkisin klo 7.00 – 15.00 ja tämän ajan ulkopuolella toimii päivystys, josta palvelua saa kiiretilanteissa.

 

Lokakaivon tyhjennyttäjän muistilista:

 • Kesä ja moni juhlapäiviä edeltävä ajanjakso on aktiivista kaivojen tyhjennyksen aikaa, joten pyrithän aina tilaamaan kaivon tyhjennyksen hyvissä ajoin. Ajoissa tilattu kaivon tyhjennys mahdollistaa järkevän ajojärjestelyn ja tällöin myös vähäpäästöisemmän palvelun.

 

 • Suosittelemme täyttöhälyttimen hankkimista, mikäli käytössänne on pullokaivo (umpikaivo). Näin täysi kaivo ei pääse yllättämään yhtä helposti. Tarvittaessa tyhjennys voidaan ottaa myös reitille, jolloin tyhjennys tulee automaattisesti vuosittain. Reittityhjennykset pyritään tekemään ruuhkahuippujen ulkopuolella, eli hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, juhannusta tai joulua.

 

 • Talviaikaan on hyvä kolata lumesta polku kaivolle, ja merkitä kaivon sijainti kepillä tai lapiolla. Jos kaivon kansi avataan etukäteen ennen tyhjennyspäivää, on hyvä laittaa kannen väliin esimerkiksi säkki ja kannen päälle lunta eristeeksi, jolloin kansi ei pääse jäätymään herkästi kiinni.

 

 • Mikäli kaivolle on esteetön pääsy läpi päivän, ei paikalla tarvitse varautua olemaan tyhjennyksen tullessa. Esteetön pääsy kaivolle mahdollistaa myös nopeamman ja jouhevamman palvelun

 

 

 

Viemäreiden avaukset ja kuvaus

 

 

Monipuolisella kalustollamme onnistuvat viemärihuollon palvelut kotitalouksissa, yrityksissä ja julkisella sektorilla. Kalustostostamme löytyy useita ajoneuvoja esilaisiin tarpeisiin, sekä ammattitaitoinen ja pitkän kokemuksen omaava tekijä rattiin:

 • Viemärien avaukset ja sulatukset
 • Linjojen kuvaukset sekä tallenteet ja raportointi
 • Salaojienhuuhtelut
 • Pumppaamojen pesut
 • öljynerotuskaivojen tyhjennykset
 • Hiekanerotuskaivojen tyhjennykset
 • Rasvanerotuskaivojen tyhjennykset

 

Viemärin tukkeutuminen saattaa tulla eteen yllättäen. Tässä tilanteessa asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8 – 16, numerosta 020 710 9750

Viemärin avaukset ja muut vesihuoltotyöt aikataulutetaan mahdollisuuksien mukaan tilauksien vastaanottojärjestyksessä, tai suunnitellaan kohteelle sopivaan aikatauluun. Kriittiset vesihuoltotyöt priorisoidaan tilanteen mukaan.

Kiireellisissä normaalin työajan ulkopuolella tehtävissä viemärinhoito- ja kaivojen tyhjennystarpeessa auttaa päivystyksemme, numerosta 0400 643 555.

Mikäli jätevesilinjoissa epäillään vaurioita, tai putkien kunto on hyvä muuten tarkistuttaa, onnistuu tämä laajalla kameravalikoimallamme.

Kuvauskalustostamme löytyy kameroita pienille ja vähän isommilekin linjastoille. Tarvittaessa kuvausmateriaalista tehdään tallenne ja kuvausraportointia kohteen tarpeiden mukaan.

Tilauslomakkeet

Jaa artikkeli

Erkki-Salminen-Oy-jatehuolto-Keskisuomi

Vaihtolavat ja puristimet

Toimitamme, tyhjennämme ja vuokraamme vaihtolavat yrityksien ja teollisuuden lyhyisiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin. Lavan tarjoamme käyttöön tarvittaessa vain päiväksi, tai esimerkiksi jatkuvaan käyttöön. Palvelu räätälöidään kohteelle

Lue lisää »
jäteauto

Jäteastioiden tyhjennykset

Tarjoamme jäteastioiden tyhjennykset Jämsässä ja naapurikunnissa yrityksille ja teollisuudelle. Jätteenkuljetukselle valitsemme logistisesti, taloudellisesti ja ympäristökuormituksen kannalta tilanteeseen parhaiten sopivan aikataulun. Sopivimmat jätteen ja kierrätysmateriaalien keräys-

Lue lisää »
Yhteystiedot Erkki Salminen Oy

Jäteaseman palvelut yrityksille

Jätteen vastaanotto jäteasemalla on jaettu kahteen osaan: Pienten erien vastaanotto (pienet pakettiautokuormat, henkilöauton peräkärrykuormat) Raskaan liikenteen vastaanotto Pienten jäte-erien vastaanotto Pienerät otetaan vastaan niille varatulla

Lue lisää »

Anna palautetta