0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

Nyt on lauantai 13:45Jäteasema on suljettu!

Vuodesta 1956

Yrityksemme kivijalka on luotu kierrättämiselle ja laadukkaalle palvelulle

Erkki Salmisen perustama yritys aloitti toimintansa jätemateriaalin ja kierrätyskuitujen kuljetuksella vuonna 1956 yhden auton voimin. Pian toiminta laajeni useampaan autoon ja kierrätystä edeltävään kuitujen käsittelyyn. Erkki Salminen loi pohjaa Jämsäläisten asukkaiden ja yritysten kierrätystoiminnan kehitykselle, ja hänen uransa aikana kehitetty kuljetus- ja käsittelytoiminta jatkuu perheyrityksessä nyt kolmannessa sukupolvessa. Hänen työtään kunnioittaen yritys kantaan yhä perustajansa nimeä.

Suureneva kierrätystarve vaatii yhteiskunnan läpi kulkevaa kehitystä materiaalien hyötykäytön osalta. Tämä vaatii uuden opettelua, uutta teknologiaa ja sosiaalisesti sekä taloudellisesti terveitä toimintatapoja. Kierrätysastetta tulee nostaa, päästöjä vähentää. Todellisuudessa, ei vain paperilla ja laskentakaavoilla. Nykyaikaiseen kalustoteknologiaan investoimalla, kouluttautumalla sekä kehitysprojekteja toteuttamalla pyrimme jatkuvasti uudistamaan materiaalinkäsittelytoimintaamme.

Korkea ikä on kuitenkin valttimme. Perheyritys on ollut toiminnassa lähemmäs 70 vuotta, ja tänä aikana jätehuolto ja materiaalien käsittely ovat kokeneet osin huimaa muutosta. Silti toimintamme perusta, jätehuollon ja kierrätyksen tarve, eivät ole juurikaan muuttuneet.

 
 

Kierrätykseen toimitettuja jakeita vuonna 2022

0 tonnia
Pahvia
0 tonnia
Keräyspaperia
0 tonnia
Metallia

Vastuullisuus

Erkki Salminen Oy- Jätteenkeräys

Toteutamme kestävää kehitystä, asiakkaidemme kanssa

Kestävän kehityksen periaatteen mukaan jätteiden syntymistä pitää ennaltaehkäistä ja syntyvät jätteet hyödyntää. Erkki Salminen Oy:llä on vuosikymmenien kokemus vaativienkin jätehuolto- ja kierrätyspalveluiden tarjoamisesta Jämsän seudulla.

Suosimme pitkäaikaisia työsopimus-, yhteistyö- ja asiakassuhteita, joiden avulla muuttuvassa maailmantilanteessa pystymme pitämään toimintamme mahdollisimman vakaana, mahdollistaen pitkäjänteisen kehitystyön materiaalinkierron osalta asiakkaidemme kanssa.

Vakauden mahdollistaa myös osaava henkilökuntamme. Vuonna 2023 keskimääräinen työsuhteen pituus on yrityksessämme noin 13 vuotta.

 
 

Laatu

iso-sertifioinnin logo

Palvelumme korkea laatu on meille tärkeää. Toimintamme laadusta huolehdimme mm. ISO-sertifioitujen prosessien muodossa:

  • Laadunhallintajärjestelmä ISO 9001
  • Ympäristöjohtamisjärjestelmä ISO 14001
  • Työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmä ISO 45001
Kestävää kehitystä vuodesta 1956
Oikea palvelu oikeaan paikkaan
Pysimme toiminnassamme tuomaan asiakkaalle kustannustehokkaan sekä turvallisen palvelun kalustovalinnoilla ja -ajoituksella
Laatua läpi kuljetusketjun
Pyrimme käyttämään uusinta ja päästötehokkainta kalustoa kuljetuksissamme