0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

Nyt on perjantai 17:50Jäteasema on suljettu!

Jäteastioiden tyhjennyspalvelut

Kuvassa Erkki Salminen Oy:n jäteauto

Kysyttävää astioiden tyhjennyksistä tai hinnoittelusta?

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 8.00 – 16.00. puh. 020 710 9750

Palveluiden työtilauslomakkeella voi myös tiedustella erilaisten palveluiden tai astioiden hinnoittelusta.

Meiltä ostettuna toimitamme uudet astiat veloituksetta tyhjennyskohteeseen Jämsän taajama-alueella. Astiakokoja on mm. 140 l, 240 l, 390 l ja 660 l.

JÄTEHUOLLON TILAAJAN MUISTILISTA:

Valitse omaan talouteen soveltuva jäteastiakoko.

Nykyisten jätehuoltomääräyksien mukainen jäteastia on pyörällinen, kannellinen sekä konekipattava astia. Jäteastiassa tulee olla riittävä tartuntakorkeus, joka mahdollistaa turvallisen tyhjennyksen jäteautolla. Matalat, käsin nostamista vaativat astiat tai säkkitelineet eivät ole ergonomisia käyttää, eikätkä sovellu turvalliseen koneelliseen tyhjennykseen.

Ota valinnassa huomioon jätehuoltomääräyksien mukaiset tyhjennysvälit.

Tyhjennysväliksi voi valita pääasiassa 1, 2, tai 4 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että jätehuoltomääräysten mukaisesti biojätteen tyhjennysväli voi olla maksimissaan 2 viikkoa, ja poltettavan sekajätteen 4 viikkoa ympäri vuoden. Sekajätteen tyhjennyksen voi myös tilata 8 viikon välillä talviajaksi.

Varaudu joustaviin tyhjennysaikoihin.

Astioiden tyhjennys tapahtuu viikkoreittien mukaisesti, joten tyhjennyspäivä ja aika saattavat muuttua etenkin arkipyhäviikoilla. Huomioithan, että tyhjennyspäivä voi poiketa tavallisesta myös muilla viikoilla.

Muista vuodenajan tuomat haasteet jätehuollossa:

Jäteastialle on oltava esteetön pääsy kaikkina aikoina. Huolehdithan siis ettei lunta pääse kasaantumaan astioiden eteen ja että astia on näkyvissä ja näin helposti löydettävissä.

Huomioithan myös, että teemme jätesopimuksen ainoastaan kiinteistön omistajan kanssa, emme suoraan vuokralaiselle.

Jätehuoltotilauslomakkeeseen tästä

Tilauslomakkeet

Jaa artikkeli

Erkki-Salminen-Oy-jatehuolto-Keskisuomi

Vaihtolavat ja puristimet

Toimitamme, tyhjennämme ja vuokraamme vaihtolavat yrityksien ja teollisuuden lyhyisiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin. Lavan tarjoamme käyttöön tarvittaessa vain päiväksi, tai esimerkiksi jatkuvaan käyttöön. Palvelu räätälöidään kohteelle

Lue lisää »
jäteauto

Jäteastioiden tyhjennykset

Tarjoamme jäteastioiden tyhjennykset Jämsässä ja naapurikunnissa yrityksille ja teollisuudelle. Jätteenkuljetukselle valitsemme logistisesti, taloudellisesti ja ympäristökuormituksen kannalta tilanteeseen parhaiten sopivan aikataulun. Sopivimmat jätteen ja kierrätysmateriaalien keräys-

Lue lisää »
Yhteystiedot Erkki Salminen Oy

Jäteaseman palvelut yrityksille

Jätteen vastaanotto jäteasemalla on jaettu kahteen osaan: Pienten erien vastaanotto (pienet pakettiautokuormat, henkilöauton peräkärrykuormat) Raskaan liikenteen vastaanotto Pienten jäte-erien vastaanotto Pienerät otetaan vastaan niille varatulla

Lue lisää »

Anna palautetta