0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

0400 643 555

020 710 9750

Nyt on perjantai 17:27Jäteasema on suljettu!

Jäteasemapalvelut

kuva lavasta, jossa kierrätykseen kerättyjä pesukoneita

Myllymäen jäteaseman vastaanotto on avoinna arkipäivisin seuraavasti:

 • maanantai, tiistai, torstai, perjantai klo 10.00 – 16.00
 • keskiviikko klo 10.00-18.00

 

Jäteasemalle saapuminen

 

Pienet erät jätettä voi viedä suoraan jätteen vastaanottopaikalle, vaakatoimistossa ei tarvitse käydä ilmoittautumassa. Vastaanottoalueelle pääsee kääntymällä portilta oikealle ja ajamalla 100 m suoraan. Vaakan kautta otetaan pääasiassa isommat kivi- tai kattohuopaerät, yritysjäte-erät sekä raskaan liikenteen kuormat.

Vastaanottoalueella oman kuorman pääsee purkamaan tulojärjestyksessä. Paikalla on vastaanottaja, joka ohjeistaa ja punnitsee vaarallisten jätteiden erät. Kuorman purkamisen voi aloittaa, kun vastaanottaja on käynyt tarkastamassa kuorman.

Vastaanottaja kertoo, mikäli kuorma vaatii punnituksen. Kotitalouksien jäte-erät punnitaan pääasiassa vain, mikäli erä koostuu suuresta määrästä kattohuopaa, kiveä tai kyllästettyä puuta.

Huomioithan, että kuormanpunnitusvaaka on avoinna vain toimiston aukioloaikoihin ma, ti, to, pe klo 10.00 – 16.00 ja keskiviikkoisin kello 10.00 – 16.00. Punnittavien kuormien sekä tietosuojattavan materiaalin toimitukset on paras tehdä tällä aikavälillä.

Toimiston henkilökunta palvelee arkisin klo 10.00-16.00

 

Jäteasemalla asiointi

Myllymäen jäteasemalla kuorma lajitellaan materiaalin mukaan. Mikäli jonkin esineen oikea paikka mietityttää kysythän vastaanottajalta neuvoa. Oikealla lajittelulla pidetään jäte-erät puhtaina ja kierrätyskelpoisina sekä ehkäistään vaaratilanteiden syntymistä. Erilleen lajiteltavat jakeet ovat mm.

 • Puu
 • Kyllästetty puu
 • Paperi ja pahvi
 • Kivi/betoni/tiilijäte
 • Energiajäte
 • Poltettava sekajäte
 • Metalliromu
 • Palamaton jäte (mm. kuumuudenkestävä lasi, posliini, kristalli)
 • Vaaralliset jätteet
 • Suuret kodinkoneet (pesukoneet, uunit)
 • Jääkaapit ja kylmälaitteet
 • Pienelektroniikkaromu (tv:t, mikroaaltouunit, imurit, kännykät, jouluvalot..)

Elektroniikka ja kodinkoneet, metalli, vanteettomat autonrenkaat sekä kotitalouksien vaaralliset jätteet otetaan maksutta vastaan.

Muistathan, että paristot, akut ja irralliset loisteputket eivät kuulu SER-elektroniikkaromun keräykseen. Vioittuessaan paristot voivat aiheuttaa vaaratilanteita jatkokäsittelyssä. Paristot voi jättää erikseen jäteasemalle.

 

 

Maksullisten pienten jäte-erien hinnaston vuodelle 2024 löydät täältä:

Hinnasto

Suuret kuormat, runsaasti kattohuopaa tai kivimateriaalia sisältävät kuormat punnitaan, ja käsittelymaksu määräytyy jätteen painon mukaan. Painoperusteisia hintoja voi tiedustella ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 020 710 9750

Vaarallisten jätteiden vastaanotto jäteasemalla:

Toimitathan vaaralliset jätteet jäteasemalle tiiviissä ja ehjissä astioissa. Kemikaaliastioihin kannattaa kirjoittaa etukäteen mitä ne sisältävät, mikäli etikettiä ei ole näkyvissä. Paristoissa tulee olla navat teipattuina oikosulun välttämiseksi. Vastaanottaja punnitsee vaaralliset jätteet tuonnin yhteydessä.

Tilauslomakkeet

Jaa artikkeli

Erkki-Salminen-Oy-jatehuolto-Keskisuomi

Vaihtolavat ja puristimet

Toimitamme, tyhjennämme ja vuokraamme vaihtolavat yrityksien ja teollisuuden lyhyisiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin. Lavan tarjoamme käyttöön tarvittaessa vain päiväksi, tai esimerkiksi jatkuvaan käyttöön. Palvelu räätälöidään kohteelle

Lue lisää »
jäteauto

Jäteastioiden tyhjennykset

Tarjoamme jäteastioiden tyhjennykset Jämsässä ja naapurikunnissa yrityksille ja teollisuudelle. Jätteenkuljetukselle valitsemme logistisesti, taloudellisesti ja ympäristökuormituksen kannalta tilanteeseen parhaiten sopivan aikataulun. Sopivimmat jätteen ja kierrätysmateriaalien keräys-

Lue lisää »
Yhteystiedot Erkki Salminen Oy

Jäteaseman palvelut yrityksille

Jätteen vastaanotto jäteasemalla on jaettu kahteen osaan: Pienten erien vastaanotto (pienet pakettiautokuormat, henkilöauton peräkärrykuormat) Raskaan liikenteen vastaanotto Pienten jäte-erien vastaanotto Pienerät otetaan vastaan niille varatulla

Lue lisää »

Anna palautetta